JUST ORDERED / TRENDEN MED BODYSUITS

1455290759-12498HÄR

Snygg va?? Jag förälskade mig lite i denna enkla bodysuit och var tvungen att beställa hem den. Ska bli spännande att se hur den sitter på! Visar er när den kommer tänkte jag. Tänk att matcha med en snygg jacka eller kappa och ett par sneakers. Looken klar! Vet inte om jag kommer våga använda den dock haha… Skulle ni våga rocka en bodysuit i vår?

Just är jag i skolan efter många om och men. Tåget var sent och tog evigheter! Gotta love SL, right? Nu står lektion i Photoshop på schemat. Kan behövas! Jag har otroligt nog aldrig riktigt lärt mig det ordentligt. Använder oftast andra gratisprogram när jag redigerar bilder haha! Haram. 

Vi hörs senare idag, KRAM

2 reaktioner på “JUST ORDERED / TRENDEN MED BODYSUITS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *