ACCESSOARISERA MERA: CHEETAH PRINT AND SAND TROPEZ

Är accessoariesera ens ett ord haha?? Vad är verbet för accessoarer liksom? Jag tänker engelskan har ju accessorize? Eller det kanske också är påhittat… Äh, finns det inte inför jag det nu hehe. Hur som helst. Har ni sett mina nya snygga solbrillor? Snabba brillz. Fyndade dom på stan igår när jag gick med mamma in på Indiska. Har helt klart underskattat den affären! Har så otroligt svårt att hitta solglasögon som passar min ansiktsform, men dessa sitter som en smäck. Smack! 

Fick med mig ett nagellack från stan igår också. Köpte det nästan endast på grund av dess namn haha! Sand Tropez. Otroligt fyndigt, visst? Sen var ju färgen faktiskt väldigt snygg också! Älskar neutrala färger på naglarna så som brun, grå och beige. Classy och vårigt! Detta matchar jag med mina favvisörgängen från Smyckendahls 🙂

Rösta på mig i Finest Awards HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *