FÖRSTA APRIL: LYCKATS LURA MIG SJÄLV…

  

img_9981.jpgselfiezzzz

HAHAH alltså. Ibland är jag bara så himla klantig! Jag hade varit i Skärholmen och handlat lite småsaker och var påväg hem igen. Då helt plötsligt upptäcker jag att påsarna med det jag handlat är borta?? Jaha… Dom hade ju kunnat vara exakt vart som helst. Som tur var var det varken någonting speciellt viktigt eller dyrt jag hade köpt. Tänk om det hade varit en fem hundra kronors kappa eller något liksom? Dock ändå retligt. Gick tillbaka en sväng och kollade, men hade jag glömt dom någonstans är ju chansen noll att dom skulle varit kvar haha! Och var det någon som snodde dom var det åtminstone tur att det inte var min plånbok eller liknande. Kände mig hur som helst lagom snopen när jag fick åka hem igen, utan mina påsar. Typ samma känsla som när ens crush öppnar en snapchat och inte svarar hehe… April april till mig!

Update: Ringde kundtjänst precis och en dam med utländsk brytning svarade: ”Aaa asså vi kan ju kolla till dig om någon lämnat in den. Men chansen är nog inte så stor, det är Skärholmen vi pratar om liksom hehe….” Haha skön!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *