INNOCENT GIRL WITH HOOD PLAYLIST

 

  

Hahaha kan vi allra först ta och enas om att det här med keps inte riktigt är min grej?? Nej, har helt fel huvudform för denna typ av huvudbonader hehe… Nåja, jag försökte i alla fall! T-shirten å andra sidan passar ju mig perfekt hahaha! Var bara tvungen att klicka hem den när jag såg den. Många skulle nog bli förvånade om dom fick ta sig en liten titt bland mina spellistor på Spotify. Jag ser liksom inte alls speciellt ”hood” ut… Tröjan hittar ni hur som helst hos badgaldo.com och nedan följer några låtar som går varma i mina lurar just nu!

(Sorry för att det ser lite fult ut med spotifygrejerna såhär staplade på varann haha… Fick inte till det på något annat sätt!)

2 reaktioner på “INNOCENT GIRL WITH HOOD PLAYLIST”

 • Sara skriver:

  Hej! Vilken storlek har du på tröjan och hur lång är du? Är tröjan normal i storlek ? 🙂

  • lovisawangs skriver:

   Jag har M och är 177 cm lång 🙂 Den är aningen stor så skulle tagit en S istället.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *