JAG ÄR SÅ NERVÖS..!

Jag är så nervös just nu! För i morgon har jag nämligen bokat KLIPPTID! Har ju väldigt länge velat klippa kort, men tror inte det blir någon drastisk förändring i morgon faktisk. Eller vem vet, kanske får ett infall! Nja haha, sådär troligt va. Kommer nog bestämma mig för vad jag vill göra när jag väl sitter där. En förändring ska det bli i alla fall! Så i morgon får ni se resultatet. Spännande va? 

Har alltid varit så himla petig med mitt hår hahah, så så fort jag ska göra någonting blir det ju kaos. Men nu har jag faktiskt inte klippt mig sen i juli förra året! Hög tid nu kan tyckas. Kanske ska slänga ihop ett inlägg till er med lite tips om hur man tar hand om sitt hår? Nog gjort någont liknande en gång i tiden men det var ju evigheter sedan vid det här laget. Skulle ni gilla det? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *