SÖNDAGSFIX: KLÄDSTÄLLNING OCH NYTT OBJEKTIV

_MG_7861 _MG_7858

Äntligen har jag nu en klädställning att hänga grejer på! Välbehövligt, garderoben höll på att svämma över. Så det är vad jag har pysslat med denna söndagseftermiddag! Passat på att sortera lite bland mina grejer också, kan ju behövas ibland…

När jag höll på att plocka med mina grejer hittade jag även ett gammalt (nytt?) objektiv till min kamera! Fick med det när jag köpte kameran men aldrig använt det… Passade då på att leka lite med det! Det här med kameror är inte mitt expertområde alltså. Borde skaffa en ny videokamera också så jag kan spela in videos med bättre kvalitet till er! Så kul. Men det får vänta lite tills min budget är lite större hehe.

KRAM på er och ha en fortsatt trevlig sundayyy

RÖSTA PÅ MIG I FINEST AWARDS HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *