SÅ BLIR DU SPONSRAD AV TRIANGL

Hej på er och god morgon! Måndag, härligt va? Jag tänkte nu skriva om en sak jag har fått väldigt mycket frågor om. Hur i hela friden bär man sig åt för att bli sponsrad av Triangl? Triangl-bikinis syns ofta på välbesökta instagrams med tio tusentals följare, men också på lite mindre konton (som mitt hehe). Själv har jag blivit sponsrad med två bikinis från dem, och en har jag köpt själv. Tänkte nu berätta hur det gick till!

På deras hemsida står de att de inte tar emot requests angående samarbeten, men envis som jag är mailade jag dom ändå och frågade hur man skulle bära sig åt. Och guess what? De gillade min instagram och ville skicka mig en bikini. HAPPY DAY! Gissa om jag blev glad. Den andra gången var det faktiskt dom som kontaktade mig först. Så nu har jag min fina lilla samling!

För att bli upptäckt av Triangl skulle jag rekommendera att ha ett fint och enhetligt instagramflöde, gärna med strandrelaterade bilder. Följ deras konton och gilla deras bilder! Funkar inte det kan du alltid prova att maila som jag gjorde, men förvänta dig inte för mycket. Jag hade nog mest tur!

Hoppas ni som undrat fick svar! Just nu sitter jag hos frisören med blekning i håret. Spännande! Lägger upp före och efterbild senare. Kram sålänge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *