I ÖVERMORGON DRAR JAG TILL ANDRA SIDAN JORDEN!

På torsdag är det alltså dags! Jag och min kära vän Mathias plus hans två kompisar flyger till CHICAGO! Bara sådär över helgen typ haha! Nämen, ni kanske kommer ihåg när jag skrev att vi hade bokat biljetterna? SAS hade sjuk rea så vi bestämde oss för att dra och hälsa på vår gamla skola, våra kompisar och göra stan lite. Hur najs! Spontant och inte jättemycket utrymme för planering, men tror det blir bra ändå. Jag kommer dessutom behöva åka till Arlanda direkt från skolan… Sjukt business! 

Idag måste jag då förslagsvis börja packa. Dessutom måste jag växla pengar! Dollarz you know. Kan ju vara bra att ha lite cash tänkte jag. Men det får bli senare idag! För nu ska jag till Finest-kontoret och riva av lite artiklar. Älskar att sitta på kontoret och jobba, får så mycket mer gjort då. Är ni också sånna som inte kan koncentrera er hemma?

Hörs sen amigos!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *