FÖR DET REGNAR HÄR I STOCKHOLM IDAG – OUTFIT

collageregnar reeegnarcollageregnar2reeegnarFoto: Lisa Höök

Skor HÄR // Bootcut Jeans HÄR // Svart Polo HÄR // Jacka HÄR

Älskar den här outfiten! Se vad en snitsig jacka och väska kan piffa till vanliga svarta kläder. Där har ni förklaringen till varför man hittar massa olika jackor och väskor i min garderob, men typ bara svarta basic kläder 😉 Allvarligt, jackan gör typ hela outfiten. Jackor är verkligen min svaghet, skulle aldrig bara kunna ha EN jacka för varje årstid!

Någon som känner igen rubriken förresten? Den kommer från en låt som jag lyssnade sönder i typ högstadiet haha! Tyckte den passar bra in på dagens väder. Regnade i morse men nyss var det typ sol?? Typiskt aprilväder. Vad är era planer för idag? Mina innefattar skola (lektion i photoshop), packa och fixa det sista innan vi åker I MORGON. How cray? Hörs sen!

Inlägget innehåller adlinks

RÖSTA PÅ MIG I FINEST AWARDS HÄR

 

3 reaktioner på “FÖR DET REGNAR HÄR I STOCKHOLM IDAG – OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *