ALL CAMEL EVERYTHING – OUTFIT

collagekamelkamelcollagecamel475A6252Kappa (liknande) HÄR // Body HÄR

Foto: Lisa Höök

En av de senaste innefärgerna är onekligen camel. Kamel? Kamelkappa, kamelbody och kamelskor. Till och med naglarna om ni kollar noga! Eller, räknas beige som camel? Kameler kan väl skifta i nyanser? NÅJA, nog om kameler. Haha! Här ser vi hur som helst en outfit jag rockade en solig vårdag. Casual men ändå uppklätt på något sätt. Gillar de svarta kostymbyxorna som bryter av mot allt det kameliga. Dom har jag förövrigt köpt på myrorna om ni undrar hehe. Kap 😉

Detta inlägg är tidsinställt, så var jag gör när ni läser det här har jag ingen aning om haha! Springer runt downtown Chicago kanske?? Nåja, hoppas att ni har det bra där hemma! I morgon är det dags för oss att åka hem igen, hur sjukt? Har verkligen gått sjukt snabbt. Vi hörs senare vänner!

RÖSTA PÅ MIG I FINEST AWARDS HÄR

(Man kan rösta en gång om dagen fram till den 15 april, så rösta allt ni orkar nu <3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *