BRUNCH PÅ TRE KRONOR

  

    

Detta var alltså vår brunch i morse! Hur gott? Mittemot skolan ligger en svensk restaurang som serverar ”skandinavisk” mat. Hahah det blir så förståss lite skevt, men ändå. Det går liksom inte att göra riktig svensk mat med amerikanska ingredienser… Men men! Gott var det i alla fall. Min mage är helt konstig av all fet mat så var trevligt med lite frukt och våfflor som omväxling haha. På översta bilden ser vi min kära vän Mathias, en av de jag åkte hit med. Han är rätt bra att ha ibland! Han förbjöd mig till exempel att köpa en keps idag som jag ville ha, men som tydligen satt jättedåligt och såg ut som en gubbkeps. Bra att man har riktiga vänner som säger sanningen HAHA… 😉
 

1 reaktion på “BRUNCH PÅ TRE KRONOR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *