PÅ FEM DAGAR HAR JAG GJORT MER ÄN VAD MAN NORMALT SETT HINNER PÅ ETT HALVÅR 

   
 Nuuuu åker vi hem! Sitter på O’hare – flygplatsen alltså – och väntar på att få boarda planet som ska ta oss hem. Ovan ser ni min reseoutfit haha! Har som vanligt alldeles för mycket grejer med mig… Ni ska bara se väskan som jag checkade in dessutom! Jösses. Fylld med godis, kläder och produkter jag köpt med mig som bara finns här i USA haha. Måste ju passa på!

Men alltså som rubriken säger. Vi har bara varit här i fem dagar men ÄNDÅ har det hänt lika mycket som det vanligtvis gör på typ ett halvår i mitt liv haha! Intensivt. Jag har skrattat så jag gråtit, varit så ledsen att jag gråtit, shoppat till jag droppat och dansat tills jag däckat. Livet på en pinne! Det är med fullt hjärta jag åker hem till Sverige igen. Att veta att jag har så många bra vänner på andra sidan jorden är fantastiskt <3 My heart is full så att säga! 

Vi hörs hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *