SKYLINE

skylineskylinecollageskyline4

Amen hur vackert är inte det här då??? Breathtaking! Denna underbara utsikt snubblade vi på en eftermiddag när vi hade begett oss till Navy Pier för att åka på en sådan där guidad båttur haha. När man går ut på Navy Pier ser man liksom in tillbaka på hela stan och skylinen! Fint va?? Den stora svarta byggnaden på min högra sida är mer känd som Hancock tower. Dit kan man åka upp och dricka drinkar om man vill! Om man är 21… Nåja, får bli nästa gång haha! Utsikten räckte gott och väl. Jag kände nästan inte att jag behövde åka på någon båttur efter att ha sett denna fantastiska utsikt. Liksom hallå, kan vyn bli bättre än sådär?

HEJ på er förresten! Haha! Kan nu glatt meddela att jag är väl framkommen hem till mig. Eller, kom hem i eftermiddags men däckade på en gång och sov 4 timmar hehe… Vet inte riktigt hur jag ska klara av det här med tidsskillnaden! Klockan är liksom typ ett på förmiddagen i mitt huvud och inte åtta på kvällen. Mysko det där! Får försöka sova lite i alla fall för att få lite energi för morgondagen. Då är det tillbaka till vardagen som gäller! Alltså kommer jag också att uppdatera som vanligt! Ni anar inte hur skönt det är att ha obegränsat med wifi och mobildata igen haha <3 I’m back! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *