SISTA DAGEN ATT RÖSTA I FINEST AWARDS!

gala.001Klänning HÄR // Halsband HÄR // Clutch HÄR // Skor HÄR // Örhängen HÄR 

HEJ vänner! Vill ni veta anledningen till varför jag uppdaterar såhär sent? Jag somnade helt enkelt direkt när jag kom hem haha… Sliten! Har ju minst sagt varit en händelserik dag. Direkt efter jag hade varit på tv4 åkte jag ner till finest och jobbare ett par timmar. I like to stay busy! Apropå det så är ju snart dags för FINEST AWARDS!! Frågan är vad man ska ha på sig? Ovan slängde jag ihop en liten outfit jag tyckte kunde passa. Temat är ju gala! Fast kanske är tråkigt med svart? HELP!

Ska  bli så himla spännande att se vilka som vinner i alla kategorier. Faktum är att det är sista dagen man kan rösta IDAG! Vill ni slänga in en sista röst på mig allesammans skulle jag bli himla glad! Kämpar in i det sista haha. Hur sjukt hade det inte varit om jag hade vunnit liksom? Rösta gör du HÄR!  #teamwang Haha borde på riktigt börja använda den hashtagen 😉 Håll tummarna för mig allihopa så hörs vi i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *