VAD GÖR JAG PÅ TV4??

   
   
Ja vad har jag gjort på TV4 hela morgonen egentligen?? Det kan man verkligen fråga sig. Men vet ni, JAG HAR SVARET! Kan nu glatt meddela att jag har fått gå på audition hos TV4 och har chans att bli hela sveriges sommarhallåa 2016! HUR SJUKT?! Alltså vill bara skrika lite av lycka. Sitter dock på bussen just nu så får skrika inombords hahah… Ni anar inte hur stort det är för mig att ens ha blivit kallad till audition! Det var väldigt smidigt måste jag säga. Jag bor ju i princip granne med TV4-huset så jag släntrade iväg dit i morse lite casual sådär haha… Betydligt mer behändigt än för dem som rest över halva landet! Så ja, nu får vi helt enkelt se om det blir mig ni får se i TV-rutan hela sommaren 😉 Och går det inte hela vägen är jag ändå sjukt nöjd med att ha fått bekräftat att det finns chans för mig att i framtiden få jobba med det jag allra helst vill – TV <3

2 reaktioner på “VAD GÖR JAG PÅ TV4??”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *