FIXA SENASTE NAGELTRENDEN HEMMA!

_MG_8156 _MG_8165 _MG_8168

Har ni sett vad som verkar vara det senaste inom naglar? Jo naglar med skimmer, även kallade mermaid nails. Nu syns det inte så bra på bilderna hahah, men jag hittade ett jättefint nagellack från hm med lite guldaktigt skimmer i! På bilderna ser det ju dock bara vanligt rosa ut… Vafals. Nåja! Matchar väskan i alla fall! Väskan är ny och haffades på Nellys rea för en spottstyver. Farligt lik Givenchys väskor må jag säga, men äh 😉 Hur som helst! Hade jag varit en sån tjej som fixat naglarna på salong hade jag lätt fixat mermaid nailzzz, men onödigt när mina egna är så långa. Men hörrni. Googla, instagramma eller youtuba mermaid nails så ska ni få se på något fint! Dagens tips, dagens tips, lalalalala dagens TIPS!

KRAM! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *