NERVÖS INFÖR FINEST AWARDS!?

   Köpte ett halsband idag som jag tänkte ha på galan! Fint va?

Hej hörrni! Nu börjar jag faktiskt bli lite nervös inför Finest Awards på onsdag… Liksom HALLÅÅÅÅ, JAG SKA PÅ NORDENS STÖRSTA BLOGG-GALA!!?? Inte riktigt tänkt på det innan och låtit det sjunka in, men NU banne mig när jag sitter här och försöker välja vilken klänning jag ska ha på mig slog det mig. Huuääää, och att jag dessutom är NOMINERAD och har chans att faktiskt VINNA?? Nej, nu får jag ta och nypa mig lite i armen känner jag… Det som gör mig extra nervös är också det faktum att jag ska gå ”själv”. Kommer ju såklart ha mina underbara kollegor från Finest på plats, men hade ju varit trevligt att ha en dejt att luta sig mot om ni förstår. En stor stark karl som kan fånga en om man svimmar eller så 😉 Men nej, jag är en strong independent woman och SKA klara av det här själv!! Tänk på mig snälla ni <3

Update: HAHA jag dör, ser nu att mitt blåmärke jag har på ena bröstet syns på bilden!! (???) Ni kan vara lugna, det har tillkommit på helt oskyldiga vägar haha! Jag bestämde mig nämligen för att gå emellan i ett låtsasasgräl på en fest och knäppa lite med fingrarna. Som resultat får jag av misstag min vän Mathias armbåge i bröstet. VOILA! Ett blåmärke…. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *