HUR SKA MAN HANDSKAS MED EX?

Skärmavbild 2016-04-18 kl. 11.18.06(Hahah djup bild va?? Försökte skapa något som passade med inlägget men vet inte om jag lyckades riktigt… Hjärtat blev lite skevt haha! Nåja, you get the point. Vidare till det viktiga!) 

Det här med hur man hanterar sina ex är någonting jag har tänkt ganska mycket på den senaste tiden. Vad gäller egentligen när det kommer till ex? Vad händer när man gör slut? Hur går man vidare? Hur länge är det okej att vara ledsen? Vad händer när andra raggar på ditt ex? Får dina kompisar ragga på ditt ex? Vart går gränsen? Hur länge får man vara arg och ledsen? Ja, ni förstår. Det här är inte helt lätt. Det finns så otroligt många synvinklar och sätt att se på detta. Ett förhållande som tar slut, och två förmodligen brustna hjärtan. Deep shit! 

Jag önskar ibland att jag kunde stänga av mina känslor. Att jag helt enkelt bara kunde sluta bry mig om saker. Liksom välja vad jag vill lägga min energi på! Hade varit så enkelt då. Nu är det tyvärr inte så, och jag kan helt ärligt säga att jag inte är över mitt senaste seriösa förhållande ännu. Känslorna kom dessutom verkligen upp till ytan igår när jag fick höra att en av mina nära vänner precis avslutat ett en lång relation. Blev så ledsen och påmind om hur det känns! Detta är ganska djupt om man jämför med vad jag vanligtvis brukar skriva om här på bloggen, men känner att jag behöver skriva av mig lite. Så skönt att ha en blogg med fina läsare, bästa ni <3

Ska inte tynga er med detta för mycket, men jag tror kortfattat att det inte finns något bra svar på hur man ska handskas med sina ex. Det beror så himla mycket på situationen! Ju färre personer som dras in och ju mindre kontakt man har desto mindre är chansen att någon blir sårad tror jag. Fortsätter man däremot även att prata med varandra efter att man har gjort slut är det som upplagt för konflikt och hjärtesorg. Hur slutar man älska någon som man älskat mer än allt annat på jorden? Hur blir man inte förkrossad när det sedan visar sig att ni inte var menade för varandra? Ingen vet. 

Godmorgon förresten! Sorry för ett ledsamt inlägg som start på denna dag haha. Nu tar vi nya tag och klarar av den här måndagen med! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *