BLACK OR BEIGE? HJÄLP MIG ATT BESTÄMMA!

  
Hej kompisar! Hur går dagen? För mig har allt gått i ett sedan jag vaknade haha! But I don’t mind. Är så HIMLA glad just nu, svävar på moln! Dock börjar det faktum att jag inte sov så mycket inatt ta ut sin rätt. Sitter på tunnelbanan och håller på att somna haha! Jag är nämligen påväg till Bromma flygplats???? Mer om det sen 😉 

Men nu till saken. VILKEN klänning tycker ni att jag ska ha på mig på Finest Awards i morgon?? Velar mellan en svart och en guldig/beige. Ovan ser ni ett litet smakprov på materialet men vill inte avslöja för mycket 😉 Hela outfiten får ni ju se sen! Kan verkligen inte bestämma mig, båda är så fina. Svart är ju dock min favoritfärg när det gäller typ allt, så lutar åt den just nu! Fast den kanske inte är så mycket ”gala” vilket är temat på Finest Awards i år. Vad tycker ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *