HON HAR ANLÄNT TILL STOCKHOLM! 

   

   
HEJ på er!!! Ser ni vem som är här?? Min vän Vickan har kommit ända nerifrån Båstad hit till Stockholm för att gå på FINEST AWARDS MED MIG IKVÄLL!! Var ju orolig där ett tag att jag skulle behöva gå själv, men icke sa nicke. Så skönt, och roligt att hon är här! Passande eftersom hon är lika blogg-galen som mig 😉

Just nu är vi tillsammans med Finest-gänget på Café Opera och packar goodiebags inför ikväll! Man är väl snäll och ställer upp. Välfyllda är de i alla fall kan jag lova! 😉 Hoppas på att träffa några av er som läser detta ikväll? Läste även någonting om någon live-stream från kvällen någonstans, men minns inte vart. Efterforska i det vetja om ni är sugna på att vara med på ett hörn ikväll. Och håll för sjutton tummarna för mig nu också så att jag kammar hem priset som årets medlemsbloggare på Finest!

Ser ni förresten att körsbärsträden i Kungsträdgården har slagit ut? Så fint <3

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *