ALDRIG FÅTT EN GOODIEBAG SOM DENNA FÖRUT?!

   
 

Nepp, det är sant! Har aldrig fått en goodiebag som denna förut. Det finns dock faktiskt en helt logisk förklaring till detta HAHA! Sanningen är att jag nog aldrig har fått någon goodiebag att tala om förut… Har alltså nu tagit hem min första goodiebag från ett bloggevent, ever!! Bara det säger ju lite hur noob jag är inom bloggvärlden haha! 
Jag och Vickan hjälpte hur som helst till mina kollegor på Finest att packa alla påsarna på förmiddagen innan galan, så visste redan vad som var i haha… Men desto bättre! Kunde så peka på påsarna jag ville ha som innehöll en viss färg på nagellacket från China Glaze haha! Fusk?!? Äsch hehe. Är nöjd med min fångst i alla fall! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *