JAG VANN INTE, MEN FICK I ALLA FALL EN SITTPLATS!

  
Hej på er och god eftermiddag! Hoppas att ni mår bra. Som ni kanske förstår är jag dock lite trött idag haha, men ändå väldigt glad! Hade en jättebra kväll igår. Ni som följer mig på snapchat vet förmodligen redan det 😉 Tyvärr vann jag inte, men det hade jag inte riktigt förväntat mig heller. Var ändå nervös för tänk om liksom?? Vann gjorde istället Anna Untz. Ni vet hon som har gjort EEE DET FEEEEEST, FÅR MAN KOMMA?! Hahah partylåten nr. 1 förra sommaren 😉 Hon är ju ändå känd ”på riktigt”, så kändes ändå helt okej att förlora mot henne faktist! Tack ändå till er som lade ner hjärta och själ på att rösta på mig, vi satsar på nästa år istället <3

Att vara nominerad var hur coolt som helst, och som Daniel Paris uttryckte det: ”Att vara nominerad är en vinst i sig!” Kan inte annat än hålla med, känner verkligen så! Dessutom fick jag ju sittplats på galan. De som inte var nominerade fick stå hehe. Så lite cool kände jag mig allt! Gjorde ett försök att vlogga igår också, men vi får se om det blir någonting av det. Lite oklart haha! Nu ska jag laga lite mat tänkte jag och sedan ta tag i lite plugg. Back to reality! 

1 reaktion på “JAG VANN INTE, MEN FICK I ALLA FALL EN SITTPLATS!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *