FEELIN’ LIKE IT’S SUNDAY

   
 Hej vänner! Här ligger jag och myser! Eller låg haha, har faktiskt gått upp nu. Blev som ni kanske förstår en ganska lång sovmorgon idag hehe. Känns verkligen som att det är söndag! Måste vara första dagen på hur länge som helst som jag inte har någonting alls inplanerat. Rätt skönt och välbehövligt. Ska dock försöka ta mig ner på stan senare för att ta hand om lite tråkigheter… Mer om det sen! 

På bilderna ser ni mina nya favorit-trosor från Victoria’s Secret. Köpte med mig ett helt gäng från USA! När jag visade upp mina fynd för mina vänner fick jag höra ”typiska lovisatrosor!!”. Haha säger lite om vad jag har för relation med mina vänner 😉 Men ärligt, jag föredrar bekväma bomullstrosor alla dagar i veckan framför spets och string. Sorry to disappoint you! 😉 Väldigt nödvändig information känner jag nu HAHA! Nåja. Tänkte visa upp allt jag köpte från USA och VS i en haul! Ska bara hinna spela in den också…

Kram och ha en underbar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *