NÅGON SNODDE MIN PLÅNBOK – OCH LÄMNADE TILLBAKA DEN??

Det senaset dygnen har varit minst sagt turbulenta. Jag blev nämligen bestulen på min plånbok i förrgår!! Asså va, mardrömmen liksom. Jag hade precis lämnat av Vickan på Bromma flygplats och skulle åka tillbaka hem. På tunnelbanan träffade jag sedan av en händelse en gammal ”bekant” som jag stod och pratade lite med. Min fulla uppmärksamhet var inte på min plånbok direkt så såklart lyckades någon plocka den! Åh… Märkte som tur var detta inom fem minuter från att det hände så var sjukt snabb på att ringa och spärra mina kort. Snacka om panik! Hade liksom en liten clutch med en mindre plånbok i där jag hade mina bankkort, mitt leg och mitt SJ-kort. Så det senaste dygnet har jag varken kunnat handla eller åka tåg!! Fick köra på sms-biljetter så fort jag skulle någonstans, svindyrt haha! Självklart gjorde jag en polisanmälan på detta också.

Sen IGÅR hände konstigaste saken. Helt plötsligt ringer MAMMA och berättar att SL’s hittegodsavdelning ringt till hemtelefonen (är alltså fortfarande folkbokförd i Båstad) och sagt att någon lämnat in min plånbok med mitt leg och mina bankkort. Say what?? Som tur är var jag i närheten av T-centralen just då så svängde förbi deras hittegodsavdelning och VOILA! Fick tillbaka min väska och plånboken! Hur sjukt?? DOCK så saknades det lite grejer typ som mitt SL-kort (såklart), 6 dollar som jag hade kvar från USA och mitt tuggummipaket. Alltså HAHA? Antar att de lämnade kvar korten och mitt leg när de insåg att de var spärrade. Sedan måste de ju bara dumpat plånboken någonstans så att någon annan hittade den?? Tvivlar starkt på att de själva lämnade in den till SL hittegods haha… Lärde mig i alla fall en ordentlig läxa att jag måste ha bättre koll på mina grejer! Är lite handikappad utan bankkort nu ett par dagar men det nya kommer snart på posten så får hålla ut. Stay safe people! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *