”DU MÅSTE TYCKA DET ÄR ROLIGT ATT BLOGGA FÖR ATT LYCKAS”

rakFoto: Lisa Höök

Just precis vad rubriken säger hörde jag faktiskt självaste bloggdrottningen Alexandra Kissie Nilsson säga på Finest Awards. Jag kan inte annat än att hålla med! Tycker man inte att det är roligt att blogga har man nog ingen framtid i branschen faktiskt. Tycker man att det är roligt uppdaterar man per automatik mer, och har också större chans att hålla kvar sina läsare. Förstår inte riktigt hur jag tänkte för ett par månader sedan? Lade upp typ två inlägg i veckan och blev sedan besviken över att statistiken var så låg hahah! Hur tänkte jag där? Nu när jag har börjat uppdatera mera märker jag också att jag får mer positiv respons tillbaka. Det om någonting motiverar mig! Det är liksom som att vi är ett litet gäng här på bloggen som håller ihop. Även fast jag inte vet vilka ni är ser jag att ni är här, och det är det som räknas <3 Det är en fin och speciell känsla! #teamwang #wangsquad 😉

Mina bästa tips för att komma igång att blogga ordentligt lyder följande: Se först och främst till att ha en bra plattform bakom dig som stöttar och pushar. Blir mycket lättare då! Själv har jag ju underbara Finest som rekryterade mig och tordde på min blogg. Bara det var en enorm morot och spark i baken! Se sedan till att göra ditt innehåll så intressant som möjligt. Jobba mycket med rubriker, bilder och text. Allt ska passa ihop! Bara klädcollage exempelvis blir inte så roligt, på samma sätt som att bara outfits också kan bli lite långrandigt. Samma sak med mobilbilder, ”wanties” och bilder på din mat. En bra mix av allt är det bästa! Variera ditt innehåll så har du större chans att nå ut till en bred publik. Sedan också min gyllene regel: Ger du mycket får du mycket tillbaka! Ju mer du bloggar desto mer positiv respons kommer du märka att du får! Remember that! 

Sedan är ett hett tips också att ha någon i din närhet som är bra på att fota haha! 😉 Själv har jag ju underbara Lisa som även har tagit bilden ovan. Sedan har mina kära vänner också fått ställa upp och ta en och annan bild! 

Tack för att ni finns <3

1 reaktion på “”DU MÅSTE TYCKA DET ÄR ROLIGT ATT BLOGGA FÖR ATT LYCKAS””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *