INVESTERA I EN RIKTIGT BEAUTYBLENDER ISTÄLLET FÖR KOPIORNA! – LÖNESHOPPING PÅ SEPHORA

_MG_8240 _MG_8234

HEJ och god kväll på er!! Alltså hahah, kaos dag. Har knappt ägnat bloggen två tankar! Först i morse hade jag en tid på ungdomsmottagningen. Inte superkul att gå upp klockan 07:00 men det är sånt som måste göras ibland! Sedan direkt till skolan och riva av ett seminarium. Effektivt! Idag har jag även fixat ärenden på stan med banken osv. Vuxenpoäng till mig!! 😉

På stan passade jag även på att svänga förbi Sephora! När Vickan var här förra veckan fick jag prova hennes Beauty Blender, och jag blev FÖRÄLSKAD! Otroligt att det kan vara sån skillnad på denna och de liknande svampar man köper på typ H&M? Sen så kostar dock en riktig Beauty Blender mer än dubbelt så mycket… Men värt! Mins att jag skrev ett inlägg i julas om att jag aldrig tänkte betala 150 kr för en svamp när det fanns billigare. Hahah opinions change… Svampen sväller dessutom när man blöter ner den vid användning. Helt fascinerad! Känns som jag är lite efter med detta haha…

Nu ska jag faktiskt försöka skriva på en uppsats som ska vara klar i morgon. Tvivlar på att jag kommer att bli färdig ikväll. Är en sista minuten kind of person haha! Någon som känner igen sig? Godkväll vänner så hörs vi i morgon! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *