BRYT AV MED PASTELL

pastels.001Kappa HÄR // Skor HÄR // Klänning HÄR // Väska Givenchy

Här har jag plockat ihop lite grejer som jag tyckte var fint just nu! Igår pratade jag om hur jag typ alltid har svarta kläder på mig haha, men det kan faktiskt vara fint att bryta av med lite färg ibland. Kanske rockar en liknande outfit snart? En av dessa grejer ligger nämligen just nu i ett paket på posten och väntar på att jag ska hämta det. Vad tror ni att det är? Spännande 😉

Hej förresten fina ni! Hoppas att ni mår bra idaaaag. Som ni kanske märkte vad jag lite frånvarande igår. Bara ett blogginlägg liksom?? Katastrof. Ni brukar ju få minst två i alla fall 😉 Sanningen är att jag stressade igenom min uppsats på förmiddagen och jobbade sedan på Junibacken hela kvällen! No time for the blog alltså. Var länge sedan jag jobbade på Junibacken sist, så det var mysigt. Där skall jag även jobba ikväll men först ska jag ta en välbehövlig paus från livet typ haha! Kom precis hem från skolan där jag var en sväng och har nu parkerat mig i sängen. Härifrån tänker jag inte flytta mig förrän jag måste åka och jobba vid fyra! Så det så.

Hoppas ni får en bra dag <3

1 reaktion på “BRYT AV MED PASTELL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *