SNEAK PEEK-ORANGE IS THE NEW BLACK?


Hej hörrni! Har varit ett förbaskat tjat om färger här på bloggen den senaste tiden hahah… Men nu är nämligen såhär att jag var köpt ett par ORANGEA skor! Har faktiskt väldigt mycket saker i denna färg, typ som väskan jag hade till någon outfit nyligen och även en kappa faktiskt. MEN finns ingen färg som kan ersätta svart <3 Det funkar liksom att endast bära svarta kläder, men endast orange?? Nja. Men lite färgklickar här och där är så himla snyggt! 

Anledningen till att rubriken är sneak peek skall jag straxt tala om. Var tvungen att googla hur sneak peek stavades HAHA. Har sett olika stavningar överallt… Men nu ska det vara rätt! Tänkte alltså rocka dessa skor i morgon när jag ska fota med Lisa, men ni får som synes en smygtitt på dessa skönheter redan nu 😉 Fräsiga va??

1 reaktion på “SNEAK PEEK-ORANGE IS THE NEW BLACK?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *