BLOGGFRUKOST PÅ VASSA EGGEN

_MG_8251_MG_8264_MG_8266_MG_8271

GOD MORGON kära ni! Idag är det freeeedag! Ni kanske undrar varför jag är uppe såhär tidigt? Brukar ju typ inte vara uppe ur sängen innan 12 i vanliga fall hehe… Men jo. Började nämligen dagen med ett bloggmöte på Vassa Eggen tillsammans med Tourn! Var väldigt intressant och lärorikt faktiskt. De visade lite hur man kunde använda deras tjänst och hur det underlättar för oss som bloggar. Så bra! Alltid trevligt att vara med och lära sig mer på sånna här grejer. Så skönt att umgås med andra bloggare! Då får man spendera fem minuter på att ta kort på sin frukost, det är helt okej 😉

Det är detta jag älskar med att bo i Stockholm. Det är sjukt fördelaktigt när det gäller bloggen!! Alla möten, events och liknande hålls oftast i närheten av Stureplan, och vem bor 10 minuter därifrån?? Sån glidare jag är hahah… Men som till exempel dessa möjligheter hade jag inte ens varit i närheten av att kunna ta del av om jag låt säga hade bott kvar i Båstad. Jag trodde aldrig att bloggen faktiskt skulle bli någon seriöst, men nu ser det faktiskt väldigt bra ut för bloggens framtid! Fyter på bra det här, and I aint done yet 😉

Älskar att träffa spännande och inspirerande personer inom bloggvärlden! Så peppande! Hoppas att ni har haft en lika bra morgon som jag har haft och att ni får en ännu bättre Fredag! 

1 reaktion på “BLOGGFRUKOST PÅ VASSA EGGEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *