VAD ÄR PMS OCH VAD ÄR ”RIKTIGA” KÄNSLOR? – FÖRMINSKA INTE HUR DU KÄNNER

cloddagefredag

God kväll!! Hur mår ni denna fredags-afton? Jag måste säga att läget med mig är lite instabilt hahah… Det börjar dra ihop sig till den tiden i månaden för mig när vi tjejer är som jobbigast att ha att göra med ni vet. (Som att vi inte var jobbiga nog redan hehe…) Men alltså jag har varit på konstigt humör typ sedan lunchtid. Trodde jag bara var lite grinig för att jag var hungrig men NÄ. Jag var fortfarande på dåligt humör efter jag hade ätit och tagit en nap?? Nu börjar mitt konstiga humör äntligen släppa lite efter jag har fått i mig majskolvar till middag, ätit lite choklad och druckit en celsius hehe…

Men allvarligt talat. Har känt mig lite sådär emotionellt instabil de senaste dagarna. Så irriterande när jag absolut inte har anledning att vara det. Jag menar, varför blir jag upprörd när någon kille inte svarar på snapchat även fast jag inte ens vill ha någon pojkvän?? Varför är jag ledsen över att jag inte har några planer inför Valborg när jag inte ens orkar hitta på någonting?  Och framför allt, hur är det ens möjligt att vara på dåligt humör när solen skiner ute haha?? Detta är typ den mest irriterande känslan som finns. Att vara irriterad över ingenting gör mig typ bara ännu mer upprörd haha! 

Men samtidigt är det viktigt att inte skylla alla sina känslor på mens, PMS osv. Det är faktiskt trevligt att bli bekräftad lite då och då, det är trevligt att ha någonting att se fram emot och man får vara ledsen även fast det är sol ute. Det är viktigt att komma ihåg. Jag gör ofta så när jag är ledsen. Tänker ”äh det är säkert bara PMS”. Men ibland, ibland måste man bara få vara ledsen och upprörd. Det är mänskligt! Att tillåta sig att inte vara på topp är viktigt. Vi vill förmedla en bild av våra perfekta liv på sociala medier, men det håller inte alltid faktiskt. Jag tänker till exempel inte posta en bild på Instagram där jag låtsas vara jätteglad när jag egentligen inte är det.

Tillåter ni er själva att vara ledsna ibland? Eller försöker ni vifta bort det precis som jag gör lite för ofta? Skyll inte era känslor på PMS, för det är faktiskt okej att inte känna sig på topp jämt. Kom ihåg det!

Tagit bilderna har fantastiska Lisa Höök gjort såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *