EN TILL BILD FRÅN BLOGGFRUKOSTEN

I brist på annat får ni en bild som fina Platin tog på bloggmötet igår! Hennes blogg hittar ni HÄR. Jättesöt tjej! <3

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag och en bra Valborg. Har ni sett någon brasa? Jag har inte sett någon brasa, men är glad ändå. Kollade just på klockan och insåg att den snart är halv tio. Say what?? Dagen bara flög iväg. Tog mig två timmar att komma till Södertälje i eftermiddags bara för att några sprang runt på spåren… Valborgsfirande ungdomar säkert haha. Vet hut! 

Hur som helst fikade jag lite med farmor och träffade Sara en snabbis. Blev en rätt bra dag till sist ändå! Tänkte mest uppdatera er lite snabbt, sitter på tåget hem igen nu. I morgon väntar ett jobbpass som visningsvärd hos fastighetsbyrån. Ska bli roligt faktiskt 🙂 Hörs mer i morgon fina ni! 

Hahah torrt inlägg, jag vet. Men ibland finns inte så mycket att skriva om helt enkelt! Hittar på något kul i morgon, lovar 😉 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *