SÖNDAGS-SMOOTHIE À LA THERESE LINDGREN

JAHA_MG_8296_MG_8304

Gooood morgon!! Hoppas ni mår jättebra idag, det gör jag TACK! Hahah känner ni igen den frasen?? Kollar man på Therese Lindgrens youtubevideos gör man nog det i alla fall. Jag har varit så efter med hela den här youtubegrejen, så typ NYSS började jag att prenumerera på henne och kolla igenom alla videos hon laddat upp hehe. Hon är hur som helst inspirationen till veckans SÖNDAGS SMOOTHIE! Har ju nästan blivit lite av en tradition här på bloggen att lägga upp smoothies varje söndag hehe…

I Therese Lindgrens vlogs ser man ibland hur hon gör smoothies på spenat, sojamjölk och massa annat gott! Ser så himla gott och nyttigt ut. Så när jag var och handlade senast köpte jag sojamjölk, spenat och dadlar och plockade sedan ihop lite annat gott jag hade hemma! Tänkte nu för ovanlighetens skull skriva ut någon form av recept till denna smoothie som jag lyckades svänga ihop. Blev riktigt god faktiskt om jag får säga det själv 😉

Jag började helt enkelt med att lägga i spenat, dadlar, hallon, en halv banan och strösslade sedan över lite frön av olika slag. Mer specifikt pumpafrön och chiafrön! Innehållet kan man nog variera lite som man vill. Att ha i dadlar är dock ett hett tips då det ger en väldigt naturlig söt smak! Sedan hällde jag helt enkelt över en skvätt sojamjölk (jag köpte sojamjölk med vaniljsmak hehe, mums). Mixa och tadaaa! 

Nu ska jag iväg och jobba en sväng. Solen skiner för fullt så är på jättebra humör idag! Hoppas ni gillade smoothiereceptet, testa själva vetja nu till frukost 😉 Kram på er, hörs sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *