JUNKYARD GOES TROPICAL

572701d20790b25d05bb67518093fa2348578192d7e56

1. Topp HÄR / 2. Jumpsuit HÄR / 3. Body HÄR / 4. T-shirt HÄR / 5. Långärmad t-shirt HÄR / 6. Hatt HÄR / 7. Keps HÄR / 8. Shorts HÄR

DETTA mina vänner, är så himla snyggt. Kläder med lite tropical vibes! Många märken har börjat med detta på senaste tiden har jag sett, inte minst Adidas bland annat, och nu kan man alltså köpa dessa grejer från SWEET SKTBSJunkyard.se. Vad tycker ni, är det hiss eller diss? Ser ni HATTEN då förresten? Jag SA ju att fiskehattar skulle bli fashion… Mark my words 😉

Hur mår ni idag förresten? Solen skiner över Stockholm idag med precis som igår, så jag kan inte må annat än bra. Dock är det några småsaker som ligger och gnager i magkanten sådär, men får se till att ta tag i det asap. Kan ingen bara komma hit och rädda mig med ipren och choklad? Då hade nog hälften av problemen försvunnit i ett nafs 😉 PMS i ett nötskal…. 

Hörs sen! Sålänge ska jag fundera på vilket plagg av de ovan jag ska klicka hem hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *