FÅR OBEHAGLIGA MAIL – HUR MYCKET SKA MAN BEHÖVA TA SOM OFFENTLIG PERSON?

Men alltså HALLÅ. Ibland undrar man vad det är för fel på folk. Eller, jag undrar det ganska ofta faktiskt haha… De senaste dagarna har jag dock undrat lite extra mycket. Som ni vet är ju jag ett fan av Therese Lindgren att döma av smoothie-receptet jag lade upp här om dagen hehe.  Jag tycker hon har en jättebra Youtubekanal, MEN sen så finns det ju såklart folk som inte tycker att hon har det. OCH VAD GÖR DOM? Jo, dom skickar brev med äckliga saker hem till henne och busringer till hennes mamma och säger att hon är död. DÖD!? VAD är det som slår slint där? Ni har säkert också sett hennes video där hon pratar om detta. Tänkte bara ge er lite background information inför vad jag ska prata om nu. 

I morse fick jag nämligen ett mail. Jag får dagligen många mail, men har aldrig fått någonting obehagligt. Fram tills nu. Detta mail kom till den mailadress som jag endast använder i bloggsammanhang. Alltså för samarbeten med företag eller ”offentliga” kontakter så att säga. Enda sättet att få tag i denna mailadress är om du har klickat in på OM MIG-fliken här på bloggen eller följer mig på instagram. Kort sagt så måste du alltså ha gjort ett aktivt val att kontakta mig för att få tag i den här adressen. Bara det tycker jag är lite läskigt att någon har tagit sig tid med.

Men vad stod det då? JO. I ämnesraden stod ”Dina bilder finns nu på Darkside…”. DARKSIDE?? Ha-ha, jätteroligt tänkte jag. Någon behagar schämta! Jag brukar ju hinta lite diskret här på bloggen om att jag gillar mörka killar haha, så trodde det var någon som hade retat sig på det helt enkelt. Vidare i mailet stod det dock att ”vi har upptäckt att någon laddat upp bilder på dig på vår hemsida och ville bara kolla om det är så att de har ditt medgivande”. ……Jaha? Vadå för bilder?!?!??! Nu får jag ju lite panik. Klickar in på hemsidan och TADAA, en porrsida med BDSM-tema uppenbarar sig. Kul…. PRECIS vad man vill se en tisdagmorgon till frukosten. Lugnar ner mig lite då jag inser att jag aldrig har tagit några bilder som skulle kunna användas i detta sammanhang haha…. Inte vad jag minns i alla fall 😉 Skämt åsido. Börjar nu inse att detta mail är fake. 

Mycket riktigt. Jag klickar mig vidare på hemsidan och DÄR STÅR det att det är ett bluffmail som cirkulerar i deras namn. JAHA? Detta betyder alltså att det är någon människa som har tagit sig tid att leta upp min mailadress och skicka detta mail till mig, ENDAST för att ge mig två minuter av panik samt lite BDSM sådär till frukost…. Uppskattades inte. Nu var ju detta inte alls lika farligt som det som hände med Therese Lindgren, men ändå. Började faktiskt tvivla på om det är värt att bli en offentlig person efter det. Eller är jag redan det? Vart går gränsen till att vara en offentlig person haha..? 1000 följare på instagram? 5000 följare…? Ingen vet. Nåja! Offentlig person eller inte, att skrämma upp folk på det här sättet och vara allmänt obehaglig är ALDRIG okej. Punkt. 

img_1055.jpgHahah tog en selfie påväg till Ica. Hittade en vit vägg så var tvungen 😉

2 reaktioner på “FÅR OBEHAGLIGA MAIL – HUR MYCKET SKA MAN BEHÖVA TA SOM OFFENTLIG PERSON?”

  • Mr.knowitall skriver:

    Brukar ofta vara robotar som skickar bluffmejl

  • kristina juhas skriver:

    Hej allihopa!

    Jag är så glad min man är tillbaka efter att han lämnade mig för en annan kvinna.

    Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gift och har två barn, en pojke och en flicka. 3 månader sedan började jag att lägga märke till några konstiga beteende från honom och några veckor senare fick jag veta att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han knappast bryr sig om mig eller barnen längre, ibland går han ut och inte ens komma hem i ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda detta problem, men allt förgäves. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar via internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa brutna relationer och så vidare. Så kände jag att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade vad de ska göra och jag gjorde det och han gjorde ett pass för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återvände tillbaka till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack vare Dr OGUNDU. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han kommer att hjälpa dig. Han kommer inte att svika dig. E-post honom på: drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *