LUNCH PÅ BALKONGEN – TESTAR ”WOLT”!

img_1027-2img_1024-2IMG_8332

HEJ på er och god eftermiddag!! Alltså hur härligt har jag det inte just nu? Måste vara runt 20 grader och strålande sol på det. Sjukt att det bara slog om över en natt sådär nästan?? Förra veckan snöade det liksom. Men ta i trä, det kanske börjar snöa här snart igen haha…

Men nu till saken! Ni undrar säkert över min rubrik. Vad i hela friden är Wolt liksom?? Det ska jag berätta för er. För ett tag sedan fick jag nämligen ett mail med en förfrågan om att prova en app vid namn Wolt. Jaha, vad är detta undrade jag. Det visade sig vara en app som många restauranger här i Stockholm samarbetar med! Man kan alltså beställa vad man vill ha på appen från vilken restaurang man vill, sen hämtar man antingen upp det där eller så kör dom ut!! Dröm. Dock kör dom tyvärr bara ut i innerstan och Gärdet räknades tydligen inte riktigt haha… Synd för mig. Men det gjorde inte så mycket!

Jag beställde nämligen en räksallad från Traverna Brillo som ändå ligger ändå på vägen hem till mig från stan. Så det var bara att svänga in på hemvägen från skolan och hämta min lilla sallad! När jag har mumsat i mig den ska jag sola lite till, sedan ta tag i lite grejer som måste fixas här hemma. Hoppas ni har en bra tisdag så hörs vi senare!

KRAM!

Detta inlägg är i samarbete med Wolt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *