OUTFIT – BODYSUIT AND BRAIDS

P1000377bodybraidcollageP1000378Body from Fashionnova.com 

Nämen HALLÅ DÄR! Vad roligt att NI är här. Jag såg inte att ni kom. HÄNG MED! Hahaha citerade just varenda barnprogram ever… Skämt åsido! Det är faktiskt väldigt roligt att ni är här och läser min blogg 😉 Vad tyckte ni om denna outfit då?? Rockar en BODY som jag klickade hem från Fasionnova för ett tag sedan. Nya it-plagget nästan? Dyker upp typ överallt på instagram har jag sett. Jag tycker den är sjukt snygg i alla fall! Det enda som är lite jobbigt är när man ska gå på toaletten… MEN må så vara. 

Som ni ser håller mina fina flätor som jag fick på Braid & Blow här om dagen fortfarande! Så himla snygga. Trivdes verkligen i den här frisyren! Synd bara att jag måste tvätta håret snart haha… 😉 Annars hade jag rockat dem veckan ut! Får bli ett återbesök snart, eller så får jag helt enkelt försöka lära mig att fläta själv haha…

2 reaktioner på “OUTFIT – BODYSUIT AND BRAIDS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *