KAN VI KONSTATERA ATT DETTA ÄR VÅRENS FÄRG NU??

 

_MG_8437 _MG_8444

Okej! Detta blir mitt sista rosa inlägg för idag! KAN vi alla nu komma överens om att rosa är färgen som gäller i vår? Efter min lilla ”pinkday” här på bloggen haha… On Wednesdays we wear pink!! Sjukaste att det faktiskt är är onsdag idag också, det hade jag inte ens tänkt på… Lagom passande haha! Ser ni skorna som jag har placerat lite fint sådär i bilden förresten? HUR söta?? Dem kommer ni få se i en outfit inom kort. Ni blir alltså inte av med färgen rosa bara för att min pinkday är över nu 😉 Tror dock ni överlever! 

Minns när HELA bloggen skulle vara rosa. Då menar jag inte bara innehållet i inläggen, utan hela designen också! Glitter och rosa rosetter överallt. Det var ju kaos… Tur det att de flesta av oss bloggare har växt ifrån det nu! 😉 Önskar dock ibland att jag var 14 igen. HAHA! Eller..? Jag måste nu passa på att ta tillfället i akt och be om ursäkt till alla er som stötte på mig mig när jag var mellan 11-15 år… Eller nej förresten, ber inte om ursäkt. Det var säkert underhållande på den tiden haha! Inte för mig dock som inte visste någonting om varken smink, kläder eller hur man skulle bete sig… Haha nåväl. Vad säger ni, kanske ska köra en liten Throwback Thursday i morgon med lite tillbakablickar från mina gamla bloggar? Hmm…

Stay tuned! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *