SENASTE ”IT-JACKAN” – SLUTSÅLD ÖVERALLT

_MG_8339_MG_8337Sneak peek på nya älsklingsjackan – hel outfit kommer sen!

HÄR har vi den!! Den senaste it-jackan i bloggvärlden. Och ja, i den riktiga världen med för den delen haha… Förra veckan såg att att det fanns liknande i princip alla butiker på stan. Gina hade en, Zara hade en och även i lite mindre välkända butiker hängde det rosa bomberjackor. Tänkte först inte köpa någon, för det kändes som någonting som Lovisa 11 bast skulle haft på sig haha! Dock ändrade jag inställning och insåg att de är nog ganska coola ändå. Men då var det FÖR SENT! Ingen av butikerna jag hade sett den i hade kvar. What? 

Vilken tur då att Nelly hade kvar på lager. Älsklingsnelly! Köper alla mina kläder där nu för tiden känns det som. Men man får nog skynda sig att lägga vantarna på en innan dom tar slut där också! Ni hittar jackan HÄR. Hade först att köpa en svart lite tunnare bomberjacka nu till våren, men jag är så nöjd över att jag köpte den här istället. Nu kommer jag gå runt och känna mig som en rosa prinsessbakelse ♡ Kanske ska åka ner till kungsan en sväng, köpa en glass och gå runt där och matcha blommorna haha! 😉 Funderar starkt på att göra det nu i eftermiddag faktiskt…

KRAM hörs sen! 

1 reaktion på “SENASTE ”IT-JACKAN” – SLUTSÅLD ÖVERALLT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *