STACKAT UPP ORDENTLIGT! – NEJ JAG BLIR INTE SPONSRAD MED ALLT…

_MG_8390

Gooood morning Vietnaam! Eh, jag menar Sverige… Rycktes bara med lite, såg den filmen här om dagen haha! Hur som helst, hur mår ni? Är ni också lediga denna fantastiska torsdag? Hade totalt glömt bort att det var Kristi himmelfärdsdag och att vanliga människor tydligen är lediga idag… Hehe jag schämtar. Var ledig från skolan igår, idag och även i morgon! Förmodligen för att mina lärare också ville ha lite ledigt hehe. Smooth! 

Nu sitter jag här med ett par äggmackor framför mig och en Celsius!! Mitt senaste beroende… Och framför allt i smaken hallon/acai! Så himla god! Självklart är det också denna smak som tar slut i butiskhyllorna först, så man måste vara snabb. Köpte som ni ser på mig ett helt gäng här om dagen haha! Stackat upp ordentligt med andra ord. Ska väl räcka ett tag i alla fall! Jag som inte dricker kaffe tycker det är skönt att i alla fall ha någonting som piggar upp lite. Och Celsius måste ju vara bättre än Redbull, eller hur? Snart får jag väl dock inse att detta inte håller i längden och börja dricka kaffe som normala människor haha… Men kaffe ÄR ju inte gott?? Hårt liv. 

Och förresten nej. Bara för att jag lägger upp en bild på en produkt som jag gillar så betyder det inte att jag är sponsrad! Folk verkar ha fått för sig det bara för att jag skrivit ett par sponsrade inlägg de senaste veckorna. Är ett inlägg sponsrat eller ”i samarbete med” så skriver jag ut det! Själv är jag typ fortfarande förvånad och smickrad över att företag börjat höra av sig till mig angående samarbeten? Min lilla blogg liksom..? Som faktiskt inte är så liten längre. Rätt sjukt ändå??

KRAM! Hörs senare 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *