SUNSET DREAMIN MED AVICII OCH MIN ROSA JACKA – OUTFIT

P1000421collageJACKAP1000429P1000443P1000482Jacka HÄR // Adidas top HÄR

Hääääär får ni se lite fler bilder på min nya älsklingsjacka från Nelly! Alltså jag är kär, behöver jag säga mer! Var nere i Värtahamnen (mitt vanliga fotoställe haha) en kväll och tog dessa bilder i solnedgången. Därav att ljuset i bilderna typ ändras lite eftersom hahah, men det tyckte jag bara var lite charmigt. (Kan bero på mina bristande redigerings-skils också…) Lite California vibes nästan! Här hade jag ju också kvar mina flätor från Braid & Blow. Åh, älskade dom flätorna, får se till att gå dit och göra nya snart.

Nej hörrni! Jag har suttit inne hela dagen och skrivit på en uppsats, så NU ska jag ner på stan en sväng tänkte jag. Med min jacka på mig såklart hehe 😉 Vi hörs lite senare kära ni! Så länge får ni lyssna på en låt som jag har lyssnat sönder de senaste dagarna! Med avicii såklart 😉

California, don’t let me doooown. Seems so goolden, but there’s struuuggle all around ♫

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *