MED VARMARE VÄDER KOMMER TUNNARE KLÄDER – OCH SEXUELLA TRAKASSERIER…

mg_61752_5219d581e087c31ef645565fcollagehost_5219d5d3e087c3204918daac

Nu när det blir varmare åker vinterjackorna långt in i garderoben och de korta klänningarna åker fram. På gott och ont tycker jag! Jag ska straxt förklara varför. 

Nuuuu är det ju äntligen SOMMAR på riktigt typ? Hur härligt väder är det inte idag liksom?? Ungefär lika härligt väder var det igår, varpå jag bestämde mig för att ta på mig ett par shorts när jag skulle gå till Ica för att handla. Inget konstigt med det kan tyckas. Eller? Men ÄNDÅ fick jag höra busvisslingar och diverse kommentarer när jag gick förbi en uteservering där några byggarbetare satt och åt lunch. De gjorde till och med ”ketchupflaske-ljud” genom att slå ihop handen med näven om ni förstår vad jag menar..? Alltså ljudet som uppstår när man slår på en ketchupflaska, och även vid vissa andra tillfällen 🙄 Blev så ÄCKLAD! Ska jag behöva stå ut med sånt bara för att det är varmt och vill ha shorts på mig??

Jag såg att min bloggkollega Isabella Jedler som också bloggar här på Finest hade skrivit ett inlägg här om dagen om en liknande situation som hade hänt henne påväg hem från krogen. Lustigt nog hände samma sak mig igårkväll när jag gick runt på stan i klänning, och jag tänkte genast på hennes inlägg. Skulle möta upp en vän och gick därav en liten bit ensam. Har vanligtvis inga problem med att gå runt på stan själv, men nu börjar jag ju undra om det är värt det. TROR killar på att jag ska bli intresserad om de går bakom mig, gör pussljud och skriker ”HEY LADY!!!” Det är bara creepy. Vill du prata med mig kan du väl åtminstone approaca mig framifrån och skaka hand som normala människor? Men nej vissa väljer att bara vara allmänt obehagliga istället, Och allt detta för att jag bär klänning eller shorts och konturerna av min rumpa syns lite mer än vanligt?? Suck. 

Bär jag ett par vanliga jeans och en hoodie är det minsann ingen som visslar… Jag vill kunna bära shorts och korta klänningar utan att känna mig sexuellt trakasserad så fort jag går utanför dörren! Är det för mycket begärt..? 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *