TRODDE NI ATT JAG GLÖMT SMOOTHIE SUNDAY??

sundaysmoothie1

HEJ på er!! Trodde ni att jag glömt bort den obligatoriska söndags-smoothien?? Kommer inte på fråga. Även fast jag har suttit i en bil hela dagen (och sitter fortfarande) betyder det inte att jag bryter traditioner inte! Bilden är från i morse när jag bjöd min kära vän Sara på frukost efter gårdagens hårda utekväll haha. Tyckte vi behövde lite vitaminer och nyttigheter sådär på morgonen! Orkade inte sätta upp värsta inspo-scenariot, så ni får se rätt och slätt hur det såg ut på frukostbordet  😉 Men en bild blev det! Och äta fick vi också efter en något för lång fotosession enligt Sara haha… Så är det att umgås med oss bloggare! Man får inte äta förrän det tagits bild. Haram! Avokado, dadlar, äppeljuice, smurres och även äggmackor så småningom om blev det i alla fall. Mums! 

Smoothien i sig blev inte så god i ärlighetens namn HAHA. Överdoserade nog med dadlar och sojamjölk så det blev lite för söt… Nåja, man kan inte lyckas varje gång! 

Jag och pappa har precis tagit en paus i bilåkandet och tagit paus på Sibylla haha. Nu är det bara sista biten ner till Skåne kvar! Woho! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *