THE WANG T-SHIRT – WHERE TO GET IT

_MG_7785WANGSQUADT-shirt HÄR eller HÄR

Japp! Här har ni svaret på vart dem går att köpa! Jag har ju en mindre obsession med att köpa kläder som det står Wang på som ni kanske förstår hahah… Det är inte alla som har turen att kunna köpa kläder med sitt namn på liksom! Det måste man ju utnyttja. Beställde till exempel en mössa nyss som jag råkade hitta när jag skulle leta upp länkarna ovan till er, även fast sommaren precis kom som en smäll i ansiktet! But hey, den var på rea 😉

Min Wang-favorit är faktiskt denna från LES ARTISTS som finns att köpa på Junkyard och StayhardDock skulle jag ju helst sett att det stod ”Wang 95” hehe 😉 Får börja trycka upp egna! En av mina kollegor droppade dock roligaste kommentaren när personen i fråga såg min instagam: ”Jaha är det DU som säljer dom där Wang-tröjorna???” Hehe I wish. Mycket cash jag skulle dra in då! Drömmen om folk dessutom skulle köpa dem bara för att jag hette så haha… Drömma kan man ju som bekant alltid!

Nu hörrni ska jag ut och lägga mig i solen lite! Är som ni kanske vet nere i Skåne nu hos mina föräldrar. Värsta tropikerna här nere ju?? Nätan 30 grader i skuggan, jösses… Hörs mer senare lovies! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *