ATT BLOGGA ÄR ETT HELTIDSJOBB!

Hej på er! Jösses, klockan är redan fem och jag har inte hunnit uppdatera idag?? Orutinerat av mig. Fy skam! Blogga är verkligen ett heltidsjobb alltså, så fort man gör någonting annat får bloggen lida! Men jag har å andra sidan fått mycket annat gjort idag. Har varit inne i Båstad och dels tagit en snabbiskaffe på Radio Båstad som är min gamla praktikplats, dels haft möte med Papas restaurang som är mitt blivande sommarjobb. Spännande! Kommer nog bli en bra sommar detta.

Just nu är jag på Väla med Vickan. Väla är ju the place to be här nere i Skåne om man ska shoppa. Köpt en bikini från H&M som jag ska visa er sen! Som om jag behöver fler bikinis hehe… Nåja! Hörs senare för nu är det dags för FIKAPAUUS! Litta kaffe 😉 Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *