JUST ORDERED – WANG OCH ADIDAS

JUNKYARD.001Adidas Leggings HÄR // WANG mössa HÄR

Heej på er och god morgon! Hoppas ni har sovit gott och är pigga och glada denna torsdag! I morgon är det fredag! Wooo. Tänkte mest slänga upp och visa er två av de saker som jag beställde senast från Junkyard. Huur snygga är inte tightsen? Älskar mönstret. Det bästa var att  de inte ens var speciellt dyra! Kap. Och mössan ska vi inte ens prata om 😉 Klart jag köpte den liksom hehe! #wangsquad 

Hoppas förresten ni inte tyckte att min nattblogg igår var alldeles för deprimerande haha! Klart man blir ledsen pga killproblem ibland, men nu är det en ny dag! Bara att skaka av sig som vatten på en gås, eller hur är det man säger? Apropå det skulle jag behöva lite feedback. Gillar ni när jag delar med mig av personliga saker såhär? Eller borde jag hålla mig till outfits och inspo-frukostbilder haha..?

Nu ska jag hur som helst äta lite lunch/frukost hehe. Vi hörs senare idag med fler inlägg wooo! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *