H&M HAR STEPPAT UPP SITT GAME

BIKINIKLAR

Alltså hur trevlig är inte denna bikini? Måste verkligen säga att H&M har steppat upp sitt bikinigame den här säsongen, håller ni inte med? Finns hur många fina som helst. Jag har dock gått och varit lite sugen på den ovan ända sedan jag såg den i butik första gången för någon månad sedan. Nu fick den alltså äntligen följa med mig hem när jag och Vickan var på Väla! Happy day, ser fram emot att visa hur den sitter på.

SÅKLART var storlek 36 slut i underdelarna. Varför är alltid storlek 36 slut?? Kom hem med en 34 istället, varpå man ser min rumpa liiite mer… Får squata lite så ordnar det sig hehe. Och jag som sa att jag inte skulle träna ett par inlägg ner HAHA. Livet är tufft. Väldigt bekväm hur som helst! Invigde den lite idag när jag låg och solade i trädgården. Mys! Dock hade jag lika gärna kunnat strunta i att ha någonting på mig över huvud taget då insynen i våran trädgård är noll. Fördelar med att vara på landet hehe!

Kvällen har bestått av räkmiddag med familjen, yum! Sedan var jag snäll och skjutsade min lillasyster till skoldiskot de skulle ha på hennes skola haha! Känns som igår jag också gick på skoldisko… Det var tider det!  

Hörs mer i morgon <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *