”HANDLAR DU DINA KLÄDER PÅ ICA MAXI ELLER??”

rosaskorrosakosrvvvinvnrosaskorcollagerosaskorvin

Alkoholfritt vin och nya skor från Ica-Maxi! Ja haha, det är i stort sett hur jag skulle sammanfatta min dag! Följde med mamma och handlade i morse och tror ni inte jag kommer hem med ett par nya skor?? Såklart haha. Hittade dessa rosa godingar på Ica-Maxi i Ängelholm för endast 149 kr. Alltså va? Blev fett paff. Ett par supersöta rosa slip-ins. Som taget! Kommer ihåg i typ mellanstadiet när det var någonting hemskt att köpa kläder på typ Ica-Maxi. Haram! Varför var det dock ingen som visste haha… Tycker ibland att man kan hitta riktigt snygga saker där! Uppenbarligen. Så why not egentligen?

Vickan fick agera inspo-fotograf när jag senare på eftermiddagen svängde förbi henne på kaffe och ett glas ”vin”. Körde ju bil så fick bli alkoholfritt 😉 Fick även låna hennes rosa väska endast för att den passade så bra till skorna haha! Ska jag spendera sommaren här hemma måste jag ju lära mina vänner att ta snygga bilder hehe… Att blogga är inte ett enmansjobb inte! Man måste ständigt ha ett team med fotografer, makeup-artister samt en stylist med. För att inte glömma min personliga assistent som ordnar med snacks 😉 Dröm vidare va. Haha nej men allvarligt, vännerna till oss som bloggar får ju stå ut med en del minst sagt! Bilder hit och dit som ska tas hela tiden. Men så blir det fint med, visst? 😉

NU är det Eurovision som gäller!! Wehåå! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *