OMG, JAG FICK TAG I KYLIE LIP-KIT!!!


WAAAH!! Detta har jag totalt glömt berätta! Kylie Cosmetics hade nämligen restock igår och jag tänkte att nu, NU är det dags för mig att skaffa minst ett! Så jag satt uppe och väntade då de släpptes 00:30 igår (eller idag blir det ju). Var verkligen sånt sjukt tryck på hemsidan!! Klockan 00:32 skulle jag checka ut, och då hade redan den nyaste nyansen Exposed hunnit ta slut. Say what?? Såklart är det ju folk som sitter och köper upp hundratals bara för att kunna sälja vidare sen… Shady! Not cool. Dock är jag ändå överlycklig över att jag lyckades lägga vantarna på candy k, dolce k och heir. SO EXCITED! Ser fram emot att visa er när de kommer och kanske göra en liten review 😉 Stay tuned! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *