SNO STILEN – HOW TO DRESS LIKE A SWEDE

Kollage

1. här | 2. här | 3. här | 4. här

HAHA, är inte denna outfit typisk för oss svenskar? När jag plockade ihop det här collaget insåg jag att vänta lite, hälften av alla tjejer jag ser på stan ser ut såhär… Men det gör det inte mindre snyggt bara för det! Ska jag snabbt ut på stan för att handla någonting är denna outfit troligen vad jag skulle slänga på mig. Var himla sugen på Jofama by Kenza-jackan för ett par år sedan, men köpte den aldrig av någon anledning. (Anledningen kan ha varit en gymnasie-elevs något ansträngda ekonomiska situation.) Köpte ju skinnjackan från Chiquelle här om sistens istället, så får lugna mig lite med att köpa jackor haha! Jackor är annars någonting som man aldrig kan ha för många av. Aldrig! 

Nu hörni ska jag börja packa ihop mina saker, för i eftermiddag åker jag tillbaka upp till Stockholm igen! Bringing sexy back 😉 FÖRRESTEN ser ni att jag ändrat lite i designen här på bloggen? Vad tycker ni? Vad är snyggast, detta eller som det såg ut förut?

KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *