”SOCIALA MEDIER DÖDAR ROMANTIKEN!”

social

”Hade du verkligen faxat en bild på ditt könsorgan till din crush..?”

Alltså, har ni aldrig tänkt på det här? Hur sjukt mycket sociala medier dödar romantiken egentligen? Borta är alla pinsamma telefonsamtal till hemtelefonen, kasta sten på sovrumsfönstret, smyga ut bakdörren för att träffas osv. Typ så var det ju när till exempel mina föräldrar var unga! Nu får man däremot på sin höjd istället en snapchat på personens könsorgan eller ett sms klockan 03:47 en fredag där det står: ”Ses??” Suck… Hahah hårt liv. Kanske inte riktigt är så illa alltid, men i 1 av 10 fall är ovanstående precis vad som händer. Men man blir väl van sorgligt nog. Vem vet, jag hade kanske till och med blivit creeped out ifall någon bara helt plötsligt stod utanför mitt fönster eller hade ringt mig bara sådär utan att ens skicka ett sms först??

Det är dock många förhållanden idag som faktiskt börjar genom sociala medier. Det är ju inte helt ovanligt att träffa sin partner på tinder eller till och med via instagram. Jag träffade ju faktiskt mitt ex som jag var tillsammans med i 6 månader via tinder. Så man måste ju ändå säga att möjligheterna att träffa någon har ökat enormt i samband med sociala medier! Personer som man kanske aldrig hade träffat annars. Så jag kan faktiskt inte bestämma mig. Jag hade gärna velat ha lite mer romantik i min vardag. Anledningen till att jag inte har det kan vara utvecklingen av sociala medier som raggningsform men det kan också vara att jag helt enkelt träffat fel killar hehe.

Vad tycker ni? Skulle ni vilja ha det som förr i tiden när man skickade romantiska fax till varandra och ringde bootycall från telefonkiosker? Det är ju liksom inte så att man skulle faxa en dickpic, så lite mer romantisk fick man allt vara förr i tiden för att få till det! Tål att tänkas på detta…

 

Bilden har fina Lisa tagit såklart! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *